Ik ben een ervaren projectleider/interimmanager met een goed gevoel voor mensen, processen en procedures.

Ik heb de afgelopen jaren bij een aantal detachering- en adviesbureau's ervaring opgedaan als projectleider en interimmanager. Zo was ik in 1999 via Aecis (onderdeel van de Computerij Groep) projectleider Lonet Y2k (milennium project bestaande back-office systemen en werkplek-automatisering) bij de landmacht. Nadat ik in 2000 bij YACHT ICT, het voormalig Randstad Automatiseringsdiensten, in dienst trad als projectleider heb ik de nodige projecten mogen uitvoeren, variërend van het aanleggen van infrastructuren tot het opzetten van een Commerciële Back-Office tot het adviseren over en uitvoeren van de (her-)inrichting van complete automatiseringsafdelingen. Via Brunel ben ik ruim een half jaar actief geweest als projectcoördinator nieuwbouw ICT bij een Noordelijke Hogeschool waarna ik drieeneenhalf jaar als Teamleider ICT bij de gemeente Noordenveld aan de slag ben gegaan.

Omdat het project- en interimwerk bleef trekken ben ik in december 2007 weer in dienst getreden bij Brunel ICT als Project- en interimmanager ICT waar ik een vastgelopen fusie van 7 gemeentelijke automatiseringsafdelingen heb vlotgetrokken en voor 6 gemeenten verscheidene projecten heb geleid waaronder de invoering van de basisregistratie personen en de aanbesteding van een midoffice. Na Brunel heb ik 4 jaar gewerkt als Business Consultant voor Eventhis. In deze functie heb ik verschillende Geo-informatie projecten uitgevoerd, nieuwbouw en implementatie van DMS systemen geleid en een drietal gemeentelijke ICT afdelingen gefuseerd waarna ik als ICT manager aan de slag ben gegaan bij ZiNN.

Per 1 september 2015 ben ik voor mijzelf begonnen als Interim- en Projectmanager en Adviseur onder naam Klok Management & Advies. Op de pagina Wie ben ik vindt u een beschrijving van mijn persoon en op de pagina Werkervaring vindt u mijn uitgebreide Curriculum Vitae. Op de pagina Opleiding en kennis vindt u alle door mij gevolgde opleidingen en cursussen. Via de pagina Contact kunt u een bericht voor mij achterlaten.

Haren, 4 oktober 2021.